StoryEditor

Milanović: DORH je mislio na Plenkovića. Na mene nisu sigurno, ja samo pričam

Piše D  /  05.06.2020., 07:06h

Ta je objava bila reakcija na njegove izjave i one premijera Andreja Plenkovića i ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića, koji su kritizirali rad DORH-a kada je riječ o uhićenju Josipe Rimac. No, nitko od njih nije se osjetio prozvanim.

Plenković je kasnije rekao da se ta reakcija DORH-a nije odnosila na njega, već na Milanovića, a Milanović je pak siguran da se to odnosilo na Plenkovića. Iz Siska je sve komentirao za RTL.

 - Mislim da je DORH mislio na Plenkovića. Nisu mislili valjda na Batmana. Ali, bilo bi dobro da kažu na koga misle imenom i prezimenom. Na mene nisu sigurno jer nisam opasan ili moćan, ja samo pričam - rekao je Milanović za RTL.

Podsjetimo, iz DORH-a su danas napisali:

 - Zabranjen je svaki oblik utjecaja, a posebno svaki oblik prisile prema državnim odvjetnicima i zamjenicima državnih odvjetnika, zlouporaba javnih ovlasti i osobnog utjecaja te korištenje medija i javnih istupanja u predmetima kaznenih djela koja se progone po službenoj dužnosti i u predmetima u kojima državni odvjetnik odnosno zamjenik državnog odvjetnika izvršava svoje ovlasti i dužnosti u zaštiti imovine Republike Hrvatske -  piše na službenim stranicama DORH-a.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 08:18