StoryEditor
"Sasvim slučajan susret..."

Mila Horvat otkrila dosad nepoznate detalje o svom ljubavnom životu, u vezi je sa Španjolcem

Piše Desk  /  31.05.2022., 19:13h

Voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat otkrila je dosad nepoznate detalje o svom ljubavnom životu. U vezi je već nekoliko godina.

"Već sam dugo sa svojim partnerom. On je stranac, Španjolac. Sasvim slučajan susret koji je potrajao sve do danas", rekla je Mila za Story.

Mila je početkom studenoga prošle godine otkrila da planira promijeniti karijeru i otići iz Hrvatske.

"Nakon pet godina uređivanja i vođenja projekata i emisija Lige prvaka i Europa lige na TV Areni, odlučila sam krenuti dalje. Puno ljudi zove sa svih strana, pita što se događa, gdje sam nestala...

Uzevši u obzir i svoj minuli rad, iskustvo i razinu kvalitete koja proizlazi iz toga, prelomila sam i zahvalila im se na suradnji", rekla je tada i dodala da se seli u Ujedinjeno Kraljevstvo, gdje će biti nogometna menadžerica.

Mila je u prosincu 2015. godine napustila Hrvatsku radioteleviziju, gdje je 13 godina radila kao voditeljica i sportska novinarka. Nakon HRT-a ljepotica iz Huma na Sutli potpisala je za Hrvatsku nogometnu televiziju. Nakon toga je prešla na Arenu Sport.

Poslovni tempo odlučila je usporiti još 2013. godine, kad joj je otkriven tumor na jednjaku koji je operirala i potpuno se oporavila, piše Index.hr.

Dnevnik.ba

07. svibanj 2024 05:14