StoryEditor

Mijatović rekao da Ćudić krešti, Kojović ga pitao je li ga sram, Mijatović i njemu odgovorio

Piše D  /  13.02.2021., 12:02h

"Vidim Predrag Kojović pita je li me sram što sam rekao da Sabina Ćudić krešti u političkom smislu. Sad bih ja trebao pitati je li te sram, Predraže, što Damir Arnaut reče da je Arman Zalihić SDA-ov igrač, što Sabina Ćudić reče da smo razvalili Bh. blok, ali neću te to pitati. Sad bih te trebao pitati je li sram tebe i Sabinu Ćudić što dolazite u Banju Luku i vrbujete članove Glavnog odbora SDP-a da prijeđu u Našu stranku, a nisam to nikad rekao javno, a neću te ni za to pitati je li te sram, Predraže", napisao je Mijatović na Facebooku.

Pita i zašto Kojović ovako ne reagira kada drugi javno vrijeđaju Sebiju Izetbegović, Dušanku Majkić, Sanju Vulić, Željku Cvijanović...

"Je li to one nisu žene ili je samo Sabina Ćudić, neću te ni to pitati. Sad bih te trebao pitati je li te sram za Tuzlu i Gračanicu, tko je tada razbio Bh. Blok, ali neću te ni to pitati. Neću te ništa pitati jer me ne zanima previše da li te je sram ili nije, ali ću ti poručiti - Bh. blok je budućnost i nada za građane ove države, ali da bi to tako bilo moramo se poštovati i uvažavati, a svoje taštine spakirati u ladice. Nema nedodirljivih, Predraže, protiv nedodirljivih se borimo", poručio je.

Vidim Predrag Kojovic pita jel me sram sto sam rekao da Sabina Cudic kresti u politickom smislu!!! Sad bih ja trebao...

Objavljuje Vojin MijatovicSubota, 13. veljače 2021.

Pozvao je Kojovića da, ako mu je stalo do Bh. bloka, članovima svoje stranke objasni da trebaju razmisliti prije nego što sljedeći put brutalno optuže SDP-ovce.

"Jer, možda netko mora šutjeti, ja nemam interesa šutjeti i sljedeći put ću biti još oštriji kada bilo tko napadne ljude iz SDP-a koji žive Bosnu i Hercegovinu. Predraže, Sarajevo je moj glavni grad i prijestolnica, ali, bolan, nije samo Sarajevo Bosna i Hercegovina. Manite se, Predraže, frustracija i elitizma, čeka nas zajedno bitka s kriminalom i nacionalizmom, ljudi u cijeloj BiH očekuju to od nas", zaključio je Mijatović.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 00:18