StoryEditor

Marijan Knezović "oprao" Plenkovića i Krešimira Macana

Piše D  /  18.07.2018., 03:07h

Naime, u jednoj prepisci na društvenoj mreži Twitter, korisnik je Vatrene optužio za držani udar, a Macan je podržao tezu nadodavši kratko "koji nije uspio".

Kasnije se i pravdao na Twitteru komentirajući kako nije želio nikoga uvrijediti.

"Ajmo razjasniti - nisam niti ću ikoga prozivati ili lijepiti naljepnice kao sto inače ne radim - samo sam rekao da mi je drago da nitko nije uspio politizirati doček vatrenih i naroda - igrači i trener su heroji i ovo je njihov uspjeh - sve ostalo su zlonamjerne manipulacije", napisao je Macan. 

Ipak, na Facebooku mu je stigao odgovor od Marijana Knezovića.

Društveni aktivist, kolumnist i politički analitičar Marijan Knezović "oprao" je Andreja Plenkovića i PR savjetnika u Vladi RH Krešimira Macana.

"Za Plenkovićeva savjetnika doček vatrenih heroja je ustaški državni udar. Što se udara tiče, jedino je njega udarilo sunce u glavu, a od premijera nakon ovoga očekujemo da ga vjerodostojno nagradi za poslušnost. I naravno, čestitke premijeru jer se, tjerajući našeg Thompsona s bine, uspio izvući iz situacije da poltronski šalje ispričnice u svoj ideološki proizvodni pogon - Bruxelles", napisao je Knezović. 

Dnevnik.ba

 

28. travanj 2024 21:13