StoryEditor

Mandžukić se vraća u Europu? Turci pišu o hrvatskoj transfer-bombi

Piše D  /  18.04.2020., 07:04h

Turski velikan trenutno pregovara s Radamelom Falcaom o mogućem rastanku jer se klub teško nosi s njegovom velikom plaćom, ali i s bonusima na koje ima pravo prema ugovoru. 

Mandžukić nije zadovoljan kvalitetom momčadi i lige koja ga je dočekala po dolasku u Al-Duhail pa se želi što prije vratiti europskom nogometu, a Turci bi to voljeli iskoristiti. 

Nije zadovoljan u Kataru

Podsjetimo, u nedavnom intervjuu Mehdija Benatije, Mandžukićevog suigrača iz Al-Duhaila, bivšeg suigrača iz Juventusa i velikog prijatelja izvan terena, Mandžo navodno nije do kraja ispunjen u Kataru.

"Dobro mu je ovdje, ali sigurno da mu nedostaju toplina i podrška navijača kao na Juventusovom stadionu. Tamo su izvikivali njegovo ime, u Torinu je bio jako voljen, to ga je jako motiviralo. Često razgovaramo o tome - u Kataru morate pronaći druge razloge za motivaciju kada izađete na terene i vidite poluprazne tribine", ispričao je Benatia.

Ludnica turske lige kao motiv

Neuništivi hrvatski ofenzivac čitavu karijeru navikao je igrati na punim stadionima u najjačim ligama, doživio je vrhunac s Hrvatskom na ruskom Mundijalu 2018. kada je zabio najvažniji gol u hrvatskoj povijesti, onaj Engleskoj u polufinalu u Moskvi.

Marija, kako je i sam Benatia opisao, u Kataru muči to što njegov Al-Duhail uglavnom igra pred polupraznim tribinama pa se ne može dovoljno motivirati da bude onaj stari. U Turskoj bi ga sigurno dočekale pune tribine i sjajna atmosfera, prenosi Index.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 02:41