StoryEditor
oglasili se na Twitteru

Majke Srebrenice prozvale Milanovića: "Kakve ono izjave dajete?"

Piše Desk  /  12.12.2021., 07:50h
Majke Srebrenice okupile su se u subotu točno u podne na tuzlanskom Trgu žrtava genocida u Srebrenici. Odale su počast više od 7000 žrtava i prosvjedovale protiv Milanovićevog stava da nije svaki genocid isti.

Majke Srebrenice prozvale su na Twitteru predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića zbog njegovih izjava o genocidu, prenose 24sata.

- Gospodine Milanoviću, jeste li posjetili Memorijalni centar u Potočarima i grob Rudolfa Hrena, Hrvata iz Srebrenice, koji je ubijen u genocidu kao i naši najmiliji. Jeste li čuli za njegovu majku Barbaru, koja je deportirana iz Srebrenice zajedno sa nama, koja je umrla, a i koja je sahranjena u Srebrenici - pitale su Majke Srebrenice Milanovića na Twitteru. 

- Rudolf je, ponavljam, ubijen u genocidu, a njegova majka Barbara protjerana. Borila je se s nama za istinu i pravdu do posljednjih dana svog života. Zato vas pitamo - kakve ono izjave dajete? Kakve političke igre igrate? - napisale su. 

- Borite li se za hrvatski narod, a ne znate za sudbinu obitelji Hren? Zato vas pozivamo sa ovog mjesta da nas ostavite na miru, zaobiđete nas, a svoje političke igre igrajte na drugom mjestu - dodale su. 

Dnevnik.ba

15. svibanj 2024 16:05