StoryEditor

Majka i kći kabelom zadavile trudnicu i izvadile bebu iz utrobe

Piše D  /  17.05.2019., 10:05h

Clarisa Figueroa (46) i njezina kći Desiree (24) su optužene za ubojstvo 19-godišnje Marlen Ochoa-Lopez. Sumnja se da su ju namamile preko oglasa za poklanjanje kolica i dječje odjeće. Kad je stigla na dogovor za preuzimanje odjeće, brutalno su je ubile i izvadile bebu iz njene utrobe.

FOTO: Chicago Police Department

Tijelo nesretne djevojke pronašli su u stanu u Chicagu. Policija sumnja da je Clarisa htjela odgajati bebu kao svoju. Piotr Bobak (49), Clarisin dečko, također je uhićen. Sumnjiče ga za prikrivanje ubojstva.

Ochoa-Lopez je bila devet  mjeseci trudna kad je njena obitelj prijavila nestanak. Posljednji put viđena je 23. travnja dok je odlazila iz škole. Trebala je otići po sina (3) u vrtić no tamo nikada nije stigla.

Clarisa ju je namamila preko Facebooka, a ona i kći su djevojku zadavile najvjerojatnije kablom. Istok dana kada je djevojka nestala, Clarisa je nazvala hitnu i rekla da je rodila kod kuće, ali da je došlo do komplikacija.

DNK je kasnije pokazao da je majka djeteta Marlen Ochoa-Lopez. Dijete je u bolnici u teškom stanju, piše NBCNews, a prenosi 24sata.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 09:12