StoryEditor
odvoz otpada

Maja Sever prozvala Tomislava Tomaševića: Kažnjavaj koga hoćeš, ja kantu u dvorište ne vraćam

Piše desk  /  16.10.2022., 09:03h

Novinarka i urednica Maja Sever javno je sinoć prozvala zagrebačku vlast zato što ispred njezine zgrade, usprkos najavi, nije pokupljen biootpad.

Novinarka je na Facebooku objavila fotografiju neispražnjene kante za biootpad ispred svojih kućnih vrata, a u opisu je poručila da kantu u dvorište ne vraća dok je djelatnici čistoće ne isprazne. Objavu adresiranu na Zagrebački holding, platformu Možemo i gradonačelnika Tomislava Tomaševića prenosimo u cijelosti.

"Jučer je bio drugi petak kako niste pokupili bio otpad. Jutros sam poslala poruku Holdingu, zvala i rekli su da će popodne pokupiti. Nisu pokupili. Bio smeće se usmrdilo. Ja ga u dvorište ne vraćam! Pa, Tomislav Tomašević kažnjavaj koga god hoćeš. Mi kantu u dvorište vraćamo kad je vi ispraznite", napisala je Maja. 

Podsjetimo, dva tjedna od uvođenja, sve su glasnije pritužbe na novi zagrebački model prikupljanja i naplate odvoza otpada. Zagrepčani prigovaraju zbog nedostatka vrećica u trgovačkim lancima, neredovitog odvoza otpada i drugo, a posljedica svega hrvatska je metropola zatrpana smećem. 

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 11:34