StoryEditor

Luka Modrić prije ulaska u igru izljubio sliku s Isusom i obitelji

Piše D  /  29.09.2019., 07:09h

Luka Modrić se vratio na teren. Nije ga bilo još od trećega kola jer se ozlijedio na rujanskom okupljanju hrvatske reprezentacije. 

Iako je Real Madrid bez njega upisao tri pobjede, padali su redom Levante, Sevilla i Osasuna, u gradskom derbiju protiv Atletico Madrida se najbolje vidjelo koliko Luka znači momčadi. I koliko Real s njime na terenu izgleda drugačije.

Utakmica na Wandi Metropolitano je završila 0-0, a Modrić se odmah po ulasku našao u šansi, pripisan mu je 13. Realov pokušaj na utakmici, a ubrzo je bio jedan od kreatora najbolje prilike. Pokazao je ono u čemu su on i Kroos nenadmašivi - prebacivanje strana, u priliku za centaršut su gurnuli Nacha koji je ubacio točno Benzemi na glavu. Čisti gol je sjajnom reakcijom spasio Jan Oblak. 

Prije Modrićevog ulaska na teren kamere su pokazale zanimljiv detalj - hrvatski kapetan je ljubio svoje kostobrane, a ukupno je dao pet poljubaca.

Jedan za suprugu Vanju, potom jedan za svako od njihove djece - malene Emu, Ivana i Sofiju, te na kraju i Isusu Kristu. Jer su oni na fotografiji koju Luka nosi na svakoj utakmici sa sobom, na svojim nogama. Obiteljska fotografija s prošlogodišnje dodjele Zlatne lopte na kojoj je proglašen najboljim igračem svijeta, a na vrhu, kao da ih čuva, lik Isusa Krista, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 15:26