StoryEditor
ubojica zapalio tijela

Likvidacija tročlane obitelji šokirala Srbiju: Otkrivaju se mogući motivi ubojstava

Piše Desk  /  03.10.2021., 11:07h
Ubijeni su najvjerojatnije iste noći u kojoj im se izgubio trag, između ponoći i dva sata ujutru, nakon čega je ubojica njihova tijela zapalio na području sela Moravac, a onda ih prekrio granjem i lišćem.

Ubojstvo tročlane obitelji Đokić iz Aleksinca zločin je koji je jučer zgrozio srbijansku javnost. Policija i dalje provodi istragu kako bi rasvijetlila sve okolnosti ubojstva supružnika Gorana i Gordane, te njihove kćeri Lidije, a istovremeno srbijanski mediji neslužbeno doznaju da bi razlog likvidacije mogao biti novac.

Kako piše Blic.rs, otac Goran imao je mjenjačnicu, a povremeno se bavio posuđivanjem novaca uz kamatu.

Isti medij neslužbeno doznaje i da će policija narednih dana poligrafski ispitati rodbinu, prijatelje i poznanike obitelji Đokić kako bi provjerili da li su informacije koje su im davali u danima nakon njihovog nestanka bile istinite, prenosi Večernji.hr.

Trag ove obitelji izgubio prošli vikend, u noći s nedjelje na ponedjeljak kada su se iz sela Moravac, gdje su boravili kod Goranove majke, uputili kući.

Ubijeni su najvjerojatnije iste noći u kojoj im se izgubio trag, između ponoći i dva sata ujutru, nakon čega je ubojica njihova tijela zapalio na području sela Moravac, a onda ih prekrio granjem i lišćem. Njihov automobil odvezao je do sela Tešice i tu ga zapalio u pokušaju da prikrije sve tragove.

Policija je zapaljeni automobil, a potom i njihova tijela, pronašla jučer nakon detaljnog operativnog rada i "češljanjem" ogromnog terena u okolini Aleksinca.

Prema neslužbenim informacijama, u ovoj tročlanoj obitelji radio je samo otac Goran, dok je majka Gordana bila domaćica, a kćer Lidija, koja je završila Višu poslovnu školu u Leskovcu, također nije nigdje radila.

- Majka i kćerka su bile mirne i dobre, ovo sve jedino može da ima neke veze sa njim, ipak je on taj koji radi s novcima. A što i kako, zaista ne znam - kazao je izvor blizak stradaloj obitelji.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 02:05