StoryEditor

Likvidacija: Ćulum je pogođen više puta u ruke, noge i glavu

Piše D  /  17.05.2020., 01:05h

- Ćulum je pogođen sprijeda, s desnog boka i otpozadi, kao što se i pretpostavljalo tijekom uviđaja i oštećenjima na Golfu 6 u kojem se vozio. Ulaznih rana nije bilo samo na lijevoj strani tijela. Jedan metak pogodio ga je u glavu, dok su ostali pogodili trup i ekstremitete - kaže izvor blizak istrazi, prenosi Avaz.

Ćulum je ubijen u petak oko 11 sati u sačekuši na makadamskom putu nedaleko od svoje kuće u Dragočaju kod Banje Luke. Izvršitelji su motociklom pobjegli s mjesta zločina pri čemu su i snimljeni nadzornim kamerama, ali njihov identitet na osnovu toga nije moguće utvrditi jer su obojica bili maskirani motociklističkim kacigama.

Pripadnici MUP-a RS i danas su nastavili potragu za izvršiteljima i motociklom. Potraga je usmjerena prema općini Gradiška, gdje je utvrđeno da su ubojice pobjegle, ali ni motocikl ni izvršitelji nisu pronađeni.

Više osoba koje su jučer tijekom dana bile na saslušanju pušteno je na slobodu, a među njima i Jovan Jošilo, dok se za Sinišom Šakićem zvanim Kinez i dalje traga. Potraga je obustavljena za jednom osobom koja je u međuvremenu pronađena i nalazi se na kriminalističkoj obradi.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 04:46