StoryEditor
izuzetno hladno

Ledeni val stigao u BiH: Jutarnja temperatura između -16 i -10 stupnjeva

Piše Desk  /  25.01.2022., 07:48h
U Hercegovini danas sunčano. U Bosni sunčano prije podne. U drugom dijelu dana u Bosni umjereno povećanje oblačnosti sa sjevera.

Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -16 i -10 stupnjeva, na jugu zemlje od -5 do -1 stupanj. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -4 i 1 stupanj, na jugu zemlje do 7 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno sunčano veći dio dana. Povećanje oblačnosti poslije podne. Jutarnja temperatura zraka oko -15, a najviša dnevna oko -2 stupnja.

U srijedu prije podne pretežno oblačno se očekuje na istoku, sjeveru i centralnim područjima Bosne. Slab snijeg može padati u istočnim i sjeveroistočnim područjima. U ostatku Bosne i u Hercegovini mala do umjerena naoblaka. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -8 i -3 stupnja, na jugu zemlje do 1 stupanj. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 4 stupnja, na jugu zemlje do 9 stupnjeva.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab, u Bosni jugo, u Hercegovini vjetar sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1 stupanj, na jugu do 3 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6 stupnjeva, na jugu zemlje do 10 stupnjeva.

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 21:39