StoryEditor
Predsjedateljica Vm

Krišto: "Uskrs blagdan nade i života, bliskosti, povjerenja i topline"

Piše fena  /  07.04.2023., 14:24h

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto čestitala je Uskrs vrhbosanskom nadbiskupu metropolitu i apostolskom upravitelju Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomi Vukšiću, biskupima, svećenicima, časnim sestrama i svim katolicima u Bosni i Hercegovini.

„U svečanom ozračju blagdana najveće kršćanske istine, Vama osobno, biskupima, svećenicima, časnim sestrama i svim katolicima u Bosni i Hercegovini želim sretan, radostan  i blagoslovljen  Uskrs.

Blagdan Kristova uskrsnuća dragocjen je putokaz i svjetlo ovozemaljskog života koje pobjeđuje svako beznađe. Vjera u Krista i njegovo uskrsnuće naša je najveća snaga i utjeha ususret svim kušnjama i poteškoćama.

Uskrs je i blagdan nade i života, bliskosti, povjerenja i topline koji u nama potiče optimizam, želju za mirom, tolerancijom, suradnjom i dijalogom. Vođeni obećanjem uskrsnuća Kristova možemo dosegnuti sigurnost i mir te prevladati sve kušnje.

Stoga, neka nas ovo vrijeme uskrsne priprave još više približi Bogu i bližnjem, ohrabri u uzajamnom poštovanju, bliskosti i povjerenju, kako bismo proživjeli ovozemaljski život u vjeri, nadahnuti kršćanskim i ljudskim vrednotama.

Sretan i blagoslovljen Uskrs“, stoji u čestitki predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 23:00