StoryEditor

Kramarić jedini skupio hrabrost i javno sasuo svom treneru što ga ide

Piše D  /  06.05.2019., 10:05h

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić obrušio se na vlastitoga trenera Juliana Nagelsmanna nakon što je Hoffenheim u subotu odigrao 2:2 na gostovanju kod Borussije iz Mönchengladbacha.

Hoffenheim je u tom izrazito važnom susretu dvaput vodio, pa naposljetku osvojio samo bod zbog čega se doveo u situaciju da mora drhtati na osmoj poziciji dva kola prije kraja prvenstva. 

Naime, s osmog se mjesta ne može čak niti u Europsku ligu, a sve govori i da je Hoffenheim tim remijem propustio posljednji vlak prema Ligi prvaka.

Istina, četvrtoplasirani Eintracht još uvijek je udaljen samo tri boda, međutim eventualnom posrnuću frankfurtskoga kluba se nadaju i petoplasirani Bayer, šestoplasirana Borussia M. i sedmoplasirani Wolfsburg.

- To jednostavno ne ide. Previše mijenjamo sistem tijekom utakmica. Volim Juliana, ali ne znam je li svjestan što nam čine te njegove taktičke izmjene.

Ponekad je potrebno nekoliko minuta da se igrači prilagode, a ponekad i od buke na stadionu ne čuju što su njihove nove zadaće. Tako gubimo prednost i tijek utakmice se počinje mijenjati - izjavio je trenutačno prvi stijelac Hoffenheima, očito bijesan što se njegova momčad uz ‘prosuta‘ dva boda dovela u opisanu situaciju na ljestvici.

- Razočaran sam. Ako ćemo iskreno, često zbog Nagelsmannovih akrobacija nemam pojma na kojoj poziciji igram.

Ne kažem da su trenerove nagle taktičke promjene jedini problem s kojim se Hoffenheim suočava, ali prečesto smo se zbog toga gubili - naglasio je Kramarić. Nagelsmann s Kramarićem nije htio javno polemizirati, ali zanimljivo je na kraju dodati i zašto možda za time nije imao želje i potrebe.

Naime, ako će već Kramarića i njegove suigrače Liga prvaka sljedeće sezone najvjerojatnije zaobići, ne znači da će i Nagelsmanna. Ne zaboravite da je on još u lipnju 2018. godine dogovorio da će ovoga ljeta preuzeti upravo - Leipzig, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 09:24