StoryEditor
Pravo i Pravda

Kolakušić: "Na izbore u lipnju idemo samostalno. Ne možemo ići s bilo kim tko podržava zločinačku organizaciju"

Piše desk  /  23.04.2024., 12:02h

Mislav Kolakušić u utorak se oglasio o izborima za Europski parlament. Potvrdio je da će njegova stranka na izbore koji će biti održani u lipnju, izaći samostalno.

"Pravo i Pravda na izbore za Europski parlament izlazi samostalno, ne možemo ići s bilo kim tko podržava zločinačku organizaciju u bilo kojoj formi ili obliku i smatramo to prevarom birača. Svi istinski suverenisti i svi oni koji žele pravo i pravdu imat će u Mislavu Kolakušiću i našoj listi istinskog predstavnika svojih vrijednosti", navodi se u priopćenju Prava i pravde.

"Svaka vlast na čelu s izdajnicima i kriminalcima može biti samo izdajnička i kriminalna. To je vrijedilo uvijek i vrijedi i danas. To vrijedi u Hrvatskoj kao i u Europskoj uniji", naglašavaju.

Nije dolazio ni na sastanke DP-a

Podsjetimo, Kolakušić je i ranije najavljivao da ne dolaze u obzir nikakvi post pregovori s HDZ-om, a nagađalo se i kako on uopće neće biti saborski zastupnik, s obzirom na nespojivost te dužnosti s funkcijom zastupnika u Europskom parlamentu. Nakon hrvatskih parlamentarnih izbora Kolakušić je najavio i svoju kandidaturu za novi mandat u Bruxellesu.

Mislav Kolakušić nije nazočio ni sastanku zastupnika Domovinskog pokreta na kojem su se usuglašavale početne pozicije prije početka pregovora o mogućim postizbornim koalicijama za sastav nove hrvatske Vlade.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 16:09