StoryEditor
kandidat za eu parlament

Kolakušić: "HDZ i vodstvo EU vode Hrvatsku u nestanak i izmjenu strukture stanovništva"

Piše desk  /  07.05.2024., 09:38h

Mislav Kolakušić je na HRT-u predstavio program za EU izbore i stavove koje će zastupati u EU parlamentu.

"Zašto je ključan Europski parlament? Zato što je on najveća politička pozornica na svijetu i mjesto gdje se kreiraju gotovo sve ključne politike koje se provode u Hrvatskoj i zbog kojih danas Hrvatska propada. Ne, Europski parlament nije bitan zbog plaće zastupnika, ona je bitna samo onima kraće pameti koji ne vide dalje od vlastitoig nosa i globalističkim medijima koji tom temom pokušavaju ogaditi ljudima izbore koji su vrlo, vrlo bitni jer posljedice tih izbora osjeća svaki građanin Europske unije, a pogotovo Hrvatske", rekao je Kolakušić.

"HDZ i trenutno vodstvo EU vode Hrvatsku u nestanak, u demografski slom, u kompletnu, prislinu izmjenu strukture stanovništva, ogromni dijelovi Hrvatske se prazne, plaće su zbog neograničenog uvoza robovske radne snage za mnoge poslove svedene na minimum, priuštivo stanovanje nestaje i stvaraju se pretpostavke za nove masovne valove iseljavanja građana.

Bez našeg, suverenističkog glasa u Bruxellesu, uz hrpu HDZ-ovih domaćih izdajnika koji dižu ruke za aspolutno sve što predloži Ursula von der Leyen i uz SDP-ove zastupnike koji promoviraju rodnu ideologiju, Hrvatska nikada neće izaći iz kandži globalističkih politika iako brojne europske države upravo to uspjevaju", rekao je između ostalog Kolakušić.

Dnevnik.ba

19. svibanj 2024 08:37