StoryEditor
celebrity

Kći Zdravka Čolića raspametila pratitelje fotkom u badiću s izrezima, pokazala je vitku figuru: ‘Nestvarna‘

Piše desk  /  07.07.2022., 17:14h

Kći jednog od najpoznatijih pjevača u regiji Zdravka Čolića (70), Una (19) redovito svoje pratitelje počasti fotografijama iz privatnog života. Unu na Instagramu prati preko 36 tisuća ljudi i vrlo je aktivna na toj društvenoj mreži, iako njezin otac privatni život podalje od očiju javnosti.

Una je sada podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u badiću zanimljivog uzorka s prorezima koji je istaknuo njezin dekolte i struk, a ispod fotografije nanizali su se brojni komplimenti, piše Večernji list.

''Ljepotica'', ''Lijepa Una'', ''Nestvarna'', ''Slatkica'', ''Odličan kupaći'', ''Wow'', ''Predivna si'', samo je dio komentara ispod objave, a Una je otkrila kako trenutno boravi u Grčkoj. Inače, Una se na društvenim mrežama često pohvali putovanjima tijekom kojih odsjeda samo u najboljim hotelima. Inače, Una je završila privatnu gimnaziju na Košutnjaku, a ove je godine upisala fakultet. Dok nije položila vozački ispit otac joj je plaćao privatnog vozača. 

Pjevač je Unu i mlađu kći Laru dobio u braku sa suprugom Aleksandrom s kojom se vjenčao 2001. godine. - Najčešće se prepiremo oko toga što djeca smiju, a što ne smiju. Nemoj ovo, pazi ono, ja se tu uopće ne snalazim - kazao je svojedobno u jednom intervjuu Čolić, Zdravko se nedavno u intervjuu za HRT osvrnuo na kćeri i otkrio što misli o njihovom korištenju društvenih mreža. 

-Una voli to, druželjubiva je, komunikativna i vjerojatno joj to nešto znači, za razliku od mene. Svi smo mi u tim godinama imali svoje fantazije, a sad je to doba tehnologije nešto što njima godi, tako da se ja ne miješam.  Svi su očevi slabi na kćeri, pa tako i ja- kazao je glazbenik.

Dnevnik.ba

20. svibanj 2024 00:10