StoryEditor

Jones: Nemojte se uzbuđivati, neću se boriti sa Stipom Miočićem

Piše D  /  12.05.2021., 10:05h

Miočić je nedavno u borbi protiv Francisa Ngannoua izgubio pojas UFC-ovog teškaškog prvaka, ali želi novu priliku za njegovo osvajanje. Jones prelazi među teškaše, spominjalo ga se kao mogućeg sljedećeg Ngannouovog suparnika, ali White ima drugačije planove za njih obojicu.

"Nije puno ljudi mislilo da je Stipe najveći teškaš svih vremena, ali on to apsolutno jest. Uložio je nevjerojatan trud i odradio sve što je potrebno da bi postao najveći. Najveći je i to je činjenica. Ne znam što ćemo s njim, ali drago mi je da je nabrijan i da se želi ponovno boriti. Postoji opcija da napravimo borbu Jona protiv Stipe", rekao je White u najavi mogućeg spektakla.

Pita li se Jonesa, do njega neće doći.

Na svom Twitter profilu Jones je odbacio takvu mogućnost i objasnio zašto ne namjerava ući u borbu s američko-hrvatskim borcem, koji je pojas teškaškog prvaka osvojio 2016. u meču protiv Fabricija Werduma te ga uspješno branio četiri puta. Gubio ga je Miočić dvaput, a nakon poraza Daniela Cormiera protiv istog borca vratio u svoje vlasništvo prije nego što je izgubio od Ngannoua.

‘‘Nemojte se uzbuđivati, neću se boriti sa Stipom‘‘, napisao je Jones u seriji poruka na Twitteru, koje je kasnije obrisao.

‘‘Nisam ja tu da bih se s njim borio, ali bih svoj pojas obranio bez problema protiv njega. Želim najveći izazov i spreman sam ga čekati. U dobi od 33 godine sam bolji nego što sam ikad bio... nastavljam mukotrpno trenirati‘‘, poručio je, a potom dodao i ovo:

‘‘Dojadilo mi je stalno slušati ista sranja o tome da nisam dovoljno velika zvijezda i da ne donosim dovoljno novca. Spreman sam se boriti u borbama koje će donijeti zaradu kroz plaćanja za gledanje prijenosa. Svijet želi vidjeti tučnjavu dvojice crnaca i ja sam mu to spreman dati", prenosi Index.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 04:46