StoryEditor

JK Hercegovac uzeo 28 medalja u Berkovićima

Piše D  /  04.04.2019., 08:04h

Osvajači medalja: Zlata: Nera Prce (zlato i u konkurenciji starijih), Klara Roso, Luka Vidačak, Katja Tomić i Andrej Epler; srebra: David Senkić, Petar Kožul (srebro i u konkurenciji starijih), Nina Grubišić Čabo (srebro i u konkurenciji starijih), Filip Lončar, Sara Planinić, Petra Čuljak, Ina Ravlić, Erik Galić, David Rosić-Milinković i Vana Šarac. Bronce: Matej Jandrić, Katja Roso, Petra Čuljak, Ina Ravlić, Martino Prce (bronca i u konkurenciji starijih), Petar Leibner, Fabian Galić, Luka Vidačak i Vana Šarac.

- Ovog smo vikenda na natjecanje u Berkoviće poveli ekipu mahom početnika s kojima tek sada počinjemo proces ozbiljnijeg pristupa treningu i natjecanju.

Moramo reći kako smo iznimno ponosni i zadovoljni ostvarenim rezultatima jer smo i s ekipom početnika konkurentni i opet smo se našli u vrhu. Smatramo kako je jako bitno uvijek i iz svake nove generacije stvarati dobre sportaše i jedino jak pomladak može donijeti dobre rezultate u budućnosti, a to je ono čemu naš klub teži - priopćeno je iz kluba.

Proteklog vikenda džudaši Hercegovca bili su najbolja ekipa do 13 godina na prvenstvu države, ali i osim toga okitili su se i titulom najbolje ekipe u sveukupnom poretku po broju osvojenih bodova. Sljedećeg vikenda se nastavljaju aktivnosti kluba, i to na europskom kupu za juniore i Italiji i na međunarodnom memorijalu u Sarajevu.

Dnevnik.ba

 

30. travanj 2024 18:00