TRAVNIK, 19. svibnja (FENA) - Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas potpisao je danas sa nadbiskupom vrhbosanskim mons. Tomom Vukšićem i ravnateljem Katoličkog školskog centra u Travniku don Željkom Marićem donaciju za obnovu zgrade KŠC-a u Travniku.(Foto FENA/Duško Pucar)DUšKO PUCAR -
StoryEditor
najava

Izaslanstvo Vlade RH u petak u Mostaru, Stocu i Ravnom

Piše fena  /  25.01.2024., 16:46h

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović ugostit će u petak potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branka Bačića, potpredsjednika Vlade RH i ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića i državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH Zvonku Milasa.

Sastanak u Mostaru održat će se u 9:30 sati u Domu HDZ-a BiH, nakon čega će se izaslanstva uputiti u Stolac.

Na svečanosti u Villi Raguza (Kralja Tomislava bb, Stolac) s početkom u 11 sati bit će podijeljeni ugovori u okviru Programa pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hercegovinu. Po završetku svečanosti, u 12:45 sati, predviđene su izjave za medije.

Nakon toga predviđen je obilazak radova na gradilištu dionice Zavala - Granica RH. Izjave za medije planirane su na toj lokaciji u 14 sati.

06. svibanj 2024 15:23