StoryEditor

Ivanišević stao u obranu Đokovića: ´Pa ne možeš govoriti takve stvari´

Piše D  /  04.06.2019., 01:06h

Australski tenisač Nick Kyrgios proteklih je dana imao nove ispade u kojima se obrušio na Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Za Srbina je rekao da je opsjednut popularnošću i da radi sve kako bi se svima svidio, dok je Španjolca nazvao "idiotom" koji ne zna gubiti.

Na to se javio legendarni Goran Ivanišević i "oprao" Kyrgiosa.

– Ti su momci 350 dana godišnje zajedno i ne možeš tako ružno govoriti o kolegama. Možda nekoga više voliš, nekoga manje, ali što te briga kako će netko proslaviti pobjedu. Misli što želiš, ali ne možeš tako govoriti o kolegama na terenu. To je za mene jedina stvar koju bi Nick trebao promijeniti. Odradi posao i nasmij se, ali nije dobro svašta govoriti nakon meča – rekao je Ivanišević.

Hrvatski se tenisač prisjetio i vremena dok je on igrao.

– Nikad nisam pokazao nepoštivanje prema protivnicima. Tenisači su velika obitelj – rekao je Ivanišević pa naglasio:

– Nick će uvijek biti motiviran kad igra protiv Novaka i Rafe, ali obično izgubite kada žarko želite svladati nekoga. Volio bih ga vidjeti kako na Grand Slamu ide do maksimuma. On ima sve što je potrebno za ovaj sport. Može pobijediti doslovno svakog tenisača – rekao je Ivanišević i dodao da bi volio da Đoković osvoji Roland Garros, no da malo više šanse ipak daje Nadalu.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 15:32