StoryEditor

I norveški izbornik šokirao novinare, ali njegov je ‘ispad‘ daleko od Červarovog

Piše D  /  24.01.2019., 01:01h

Norveški izbornik Christian Berge prilično je začudio u srijedu okupljene novinare svojim ponašanjem, ali njegova priča ima sasvim drugačiju notu od one u kojoj su glavni junaci bili Lino Červar i hrvatski mediji, prenosi Večernji.hr

Naime, u vrijeme dok su u Herningu snage odmjeravali Danci i Šveđani, Christian Berge je mirno ležao u svom krevetu i gledao Netflix, odnosno fantastičan dokumentarac legendarnog Davida Attenborougha. Drugim riječima, nije mu bilo na kraj pameti uzrujavati se oko rukometa, pa i unatoč tome što je tijekom spomenutog dvoboja odlučivalo o sudbini Norveške, hoće li u polufinale.  

- Da vam iskreno kažem, nisam baš pratio što su Danci i Šveđani izvodili na parketu. Pogledao sam možda zadnje četiri minute, ali i to bih propustio da me nije zaintrigirala galama iz ostalih soba i hodnika. Znate, nisam čovjek koji voli trošiti energiju na stvari na koje ne može utjecati - hladno je odvratio Berge euforičnim norveškim novinarima okupljenima ispred hotela. 

- Ha, ništa. Pokušat ćemo u Hamburgu u petak svladati Njemačku - dodao je na to, te se, pretpostavljamo, vratio u sobu pogledati dokumentarac od kojeg su ga tako grubo otrgnuli njegovi igrači radosni što idu u završnicu.

Norveška je uoči sraza Danske i Švedske imala osam bodova, isto koliko i Danska, ali bi ispala da je kojim slučajem Švedska bila uspješnija od Danske s nekoliko golova razlike. Naposljetku je Danska slavila 30:26.

Dnevnik.ba

 

30. travanj 2024 06:31