StoryEditor
tajne iz torina

I BEOGRAD IMA SVOJ "MOŽEMO" Njihov lider otkriva: "Kupio sam Tomaševiću prvu ‘belu košulju’"

Piše Desk  /  17.10.2021., 12:43h
Kao što je Tomislav Tomašević bio ‘trn u pet’ pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, tako je i u Beogradu Dobrica Veselinović čovjek koji zadaje velike brige lokalnoj vlasti, ali i samom predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Stoga nije čudo da neki od beogradskih tabloida preuzimaju vijesti vezane uz Tomaševića kojeg prikazuju u izrazito negativnom svijetlu. Nazivali su ga “idolom srpske opozicije”, “idolom srpskih ekologa”, “uzorom lažne ekološke elite”, “idolom fejk ekologa”, s jasnim ciljem da na taj način oblate i samog Veselinovića.

Inače, lokalni izbori zakazani su u Srbiji za idući travanj pa nije nemoguće da Tomašević i Veselinović nakon što su bili aktivisti postanu kolege gradonačelnici.

No, u umjerenom “Nedeljniku” Veselinović dobiva medijski prostor bez etiketiranja, a u novom broju progovorio je i o svom odnosu s Tomaševićem. Tako autor teksta iznosi i jednu zanimljivost, onu da su i Tomašević i Veselinović “jedva pristajali obući sako, odijelo i kravatu kao simbole okoštale birokracije”.

“Jedva čekam kravatu. Šalim se. Sako nosim od srednje škole, mnogi su me zezali za to. Bit će i kravata, u ovisnosti od prilike”, izjavio je Veselinović.

Potom je komentirao modni izričaj Tomaševića koji je “pristao na sako, ali na kravatu još ne”

“Možda je ovo zanimljivo. Prvu “belu košulju” Tomaševiću sam ja kupio. Odnosno zajedno smo bili kad je kupio u Torinu 2016. godine. Šalili smo se na tu temu kako nema bijelu košulju, a mora imati makar jednu. Eto, sad nosi bijele košulje svaki dan. To ima veze sa tim koju vrstu institucije reprezentirate”, pojasnio je Veselinović promjene kod zagrebačkog kolege, prenosi Dnevno.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 03:38