StoryEditor

"I Alvir je molio za pomoć pa su ga pretukli, slomili, uzeli mu patike i jaknu od 400 KM"

Piše D  /  10.02.2021., 02:02h

>>>Trojica migranata brutalno pretučena u Bihaću, policija smatra da je riječ o osveti<<<

Brojni mediji su objavili vijest da je u Bihaću došlo do obračuna skupine bh. državljana s migrantima.

U Bihaću, točnije u mjestu Založje, ozlijeđen 23-godišnji mladić iz Bihaća nakon sukoba s migrantima. Mladić je prebačen u županijsku bolnicu s teškim ozljedama.

Napad je uslijedio nakon što se skupina migranata u nedjelju sukobila s nekoliko bh. državljana, među kojima je bio Alvir Gverić, brat Mirhada Gverića koji je, pored ostalog, uhićen zbog nasilničkog ponašanja, ali i pokušaja krijumčarenja migranata. Mirhad Gverić je nakon napada organizirao skupinu koja je krenula “provoditi pravdu” u Bihaću uz poruku da ovo vide “oni koji u javnosti brane migrante”

Portalu Crna-Hronika javio se član obitelj Gverić i iznio detalje nemilog događaja. Poruku prenosimo u cijelosti:

“Javljam se povodom ovog slučaja koji se dogodio u nedjelju u 02:00h. Alvir Gverić koji je pretučen i zadobio teške tjelesne ozljede po cijelom tijelu i pukotinu lubanje na 7 mjesta. Riječ je o migrantima koji su ga napali i sutradan ti isti su bili pretučeni od strane Bišćanina. Ovim putem želim reći da netko tim istim migrantima treba stati na put. Ovo nije prvi slučaj da su nekog pretukli, izboli, ubili. Prvi slučaj Hazim Majetić koji je izboden. Je li netko nešto za to poduzeo? Mogu nas tući, ubijati, bez ikakvih prava, nitko im ništa ne može? Hodaju slobodno gradom , ulaze u razne kuće i borave, pale i kradu.

Foto: Crna-hronika.info

Ovim putem želim reći svima koji pričaju prazne priče, i ništa od toga ne znaju, neka se malo povuku, ti isti ljudi negativno komentiraju iz razloga jer im se još uvijek ništa nije dogodilo!

Kako kažu, migranti mole za pomoć? I naš Alvir je molio za pomoć pa su ga tukli! A zašto? Jer su se napili. Nađene su flaše alkohola istu noć kad je napadnut ni kriv ni dužan. Pretukli ga, slomili, uzeli patike, jaknu od 400 KM. Sramota! Tko je sljedeći? Dijete nečije koje naiđe ni krivo ni dužno…” – napisali su iz obitelji Gverić za portal  Crna-hronika.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:54