StoryEditor

Trojica migranata brutalno pretučena u Bihaću, policija smatra da je riječ o osveti

Piše D  /  10.02.2021., 01:02h

U sukobima koji su se desili 7. i 8. veljače teške ozljede zadobio je jedan državljanin BiH te trojica migranata.

Informacije je za Klix.ba potvrdio glasnogovornik MUP-a USŽ-a Ale Šiljdedić.

"Mi smo jučer oko 14:20 sati dobili prvu dojavu iz županijske bolnice da ukazuju pomoć ozlijeđenim migrantima. Na kraju se ispostavilo da se radi o tri državljanina Pakistana koji su zadobili teške tjelesne ozljede", kazao je Šiljdedić.

Ozljede su zadobili u tučnjavi, odnosno fizičkom napadu koji su, prema njihovim tvrdnjama, izveli bh. državljani. Ovaj napad dogodio se 8. veljače u bihaćkom naselju Mali Lug u blizini Željezničke stanice.

"Policija je pronašla jednu osobu koja se može dovesti u vezi s ovim slučajem. Radi se o 35-godišnjem muškarcu iz Bihaća. U konzultaciji s dežurnim tužiteljem, djelo je okvalificirano kao nanošenje teških tjelesnih ozljede. Tužitelj je naložio dalju kriminalističku istragu", kazao nam je Šiljdedić.

Naknadno se pojavila i snimka ovog događaja i to na društvenim mrežama.

"Snimka se naknadno pojavila i ona će nam poslužiti za identifikaciju ostalih izvršitelja ovog kaznenog djela" naglasio je Šiljdedić.

Ovaj događaj je povezan s napadom koji se dogodio 7. veljače u 3 sata ujutro u bihaćkom naselju Založje.

"Tada se dogodila tučnjava između pet državljana BiH i četiri ili pet migranata. U tom napadu je teške tjelesne ozljede zadobio bh. državljanin u dobi od 24 godine. Dakle, događaj od prekjučer je, prema svemu sudeći, osveta za ono što se desilo u prvom napadu prije nekoliko dana", naglašava Šiljdedić.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 21:46