StoryEditor
ruska novinarka

Hvalila se da je pred Putina došla sa starim PCR testom pa se pokajala: "Bila je groznica..."

Piše desk  /  26.12.2021., 11:44h
Govorila je i da ima temperaturu, no kasnije je rekla da je to bilo samo zbog "uzbuđenja i premalo sna"

Nakon što se hvalila kako je koristila rezultate zastarjelog testa na COVID-19 kako bi dobila pristup godišnjoj press konferenciji Vladimira Putina i rekla da ima temperaturu, novinarka Anna Shishmintseva ispričala se i pojasnila što se dogodilo.

Naime, nakon burnih reakcija koje je izazvala njezina objava, koju je kasnije obrisala, rekla je da imala temperaturu zbog uzbuđenja i premalo sna.

- Tako me nasmijalo što su me pustili s pogrešnim datumom za moje PCR testove - navela je u objavi koju je kasnije obrisala, govoreći o lokaciji na kojoj se konferencija za medije ruskog predsjednika održavala. Nedugo nakon toga, navela je i kako je konačno mogla izaći van jer joj je temperatura pala, navodi RT.

Nakon brojnih negativnih reakcija, pokušala je razjasniti situaciju.

- Ispričavam se svojim kolegama novinarima i organizatorima press konferencije zbog loše šale koju sam napravila o temperaturi. Priznajem da je to bilo glupo. Ponavljam, groznica je bila zbog uzbuđenja - navela je u objavi te dodala kako je napravila dva PCR test na različitim mjestima te otišla liječniku kako bi dobila nalaz krvi. Sve te provjere dokazale su da nema COVID-19, a dokaze je također objavila.

Dnevnik.ba

10. svibanj 2024 22:08