StoryEditor

Hrgović i Mirko trenirali zajedno: Filip je budući boksački prvak

Piše D  /  12.10.2019., 08:10h

Filip Hrgović sigurno će imati što za pokazati u predborbi na priredbi u Saudijskoj Arabiji gdje će u glavnoj borbi večeri snage ponovno odmjeriti Andy Ruiz Jr. i Anthony Joshua u borbi za apsolutnog vladara teške kategorije. Nešto je novo naučio od ‘starog lisca‘ Mirka Filipovića s kojim je trenirao u njegovoj dvorani.

- Trening s mladim lavom i budućim svjetskim boksačkim prvakom Filipom Hrgovićem. Koristim neke trikove kako bi preživio - napisao je Mirko Filipović.

Najbolji hrvatski boksač trenirao je s cijelim Cro Copovim timom te tako nastavio dobar odnos s jednim od najvećih hrvatskih boraca. Podsjetimo, bivši trener oba borca Leonard Pijetraj u zadnjim je medijskim istupima imao što za reći i o Filipoviću i o Hrgoviću koje su moguće ‘optužbe‘ još više zbližile.

I Filip Hrgović bio je jednako oduševljen treningom kao i Mirko koji ga je pozvao u goste. Filipović se odlično oporavlja od moždanog udara, kao od šale je u kavezu podignuo oko 110 kilograma teškog Hrgovića.

- Nemoguće je pobijediti Cro Copa. Odličan trening, hvala na pozivu šampione! - napisao je Hrga na svom Instagram profilu, piše 24sata.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 13:09