StoryEditor
uskoro izbori

Hoćemo li Nenada Periša u budućnosti gledati u funkciji gradonačelnika Splita? Spominje se da bi mogao na čelo gradskog HDZ-a...

Piše desk  /  08.10.2022., 18:36h

Nedavno je sudio vaterpolo utakmicu na Europskom prvenstvu u Splitu, a na prošlim izborima je podržao Đogaša, no taj njegov čin nije dobro odjeknuo u javnosti.

Stranačko izborno povjerenstvo još nije odredilo datum biranja predsjednika HDZ-a Split, ali kako Dalmatinski portal doznaje, intenzivirali su se razgovori s potencijalnim kandidatima. Gleda se tko bi dobro odjeknuo u javnosti, naravno i tko bi mogao pomiriti sve sukobljene strane.

Sve se glasnije počinje spominjati Nenad Periš koji se nakon obiteljske tragedije, uz posao, polako vraća i u društveni život. Nedavno je sudio vaterpolo utakmicu na Europskom prvenstvu u Splitu, a na prošlim izborima je podržao Đogaša, no taj njegov čin nije dobro odjeknuo u javnosti. 

image

09.09.2022., Spaladium Arena, Split - LEN Europsko prvenstvo u vaterpolu za žene, finale, Španjolska - Grčka

MARKO LUKUNIć - Pixsell

Od ostalih imena tu su državni tajnik Tonči Glavina, direktor Vodovoda i kanalizacije Tomislav Šuta, dr. Vide Popović, gradski vijećnik Jakša Balov i kotarski predsjednik Ante Bekavac. 

Tko god bude predsjednik bit će vjerojatno i kandidat za splitskog gradonačelnika na sljedećim izborima. 

Dnevnik.ba

10. travanj 2024 22:18