StoryEditor

HNK Neum i HNK Hajduk potpisali sporazum o suradnji

Piše D  /  19.04.2018., 04:04h

U ime Hajduka, Ugovor je potpisao predsjednik Ivan Kos, a u ime HNK Neum predsjednik Milan Njavro. Potpisivanju je nazočio i načelnik općine Neum, dr. Živko Matuško, te članovi uprave i voditelji omladinske škole nogometa oba kluba, prenosi Večernji list BiH.

Prije potpisivanja, izaslanstvo HNK Hajduka je posjetila Športski centar Meteriz u Neumu. Ispred domaćina, predsjednik  HNK Neum Milan Njavro, je izrazio zadovoljstvo finalizacijom višemjesečnih dogovora o ovoj značajnoj suradnji i iznio pozitivna očekivanja: „Prije godinu dana mi smo stupili u kontakt sa Hajdukom s ciljem da uspostavimo suradnju sa jednim renomiranim hrvatskim klubom. Suradnja prvenstveno podrazumijeva edukaciju našega kadra, materijalna sredstva za rad naše škole nogometa, stručna pomoć u donošenju programa rada i prilika svim mladim neumskim nogometašima.“

„Mi nastavljamo sa produžavanjem i poboljšanjem suradnje sa klubovima u regiji i izvan regije.  Sretni smo što sa Neumom imamo jednaku politiku i filozofiju, i mišljenja općenito za nogomet i funkcioniranje nogometnog kluba, a to je primarno razvoj djece, razvoj akademije, edukacija djece  i priprema za ono što ih u životu čeka kao budućih sportskih djelatnika, ne samo nogometaša. Jedna od stvari koja je već u toku je i edukacija trenera, gdje su treneri iz HNK Neum članovi naših predavanja i radionica.“ – izjavio je Ivan Kos, predsjednik uprave HNK Hajduk.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 01:45