Ravnateljica Hrvatske izvještajne novinske agencije (Hina) Branka Gabriela Vojvodić i zamjenik ravnatelja Federalne novinske agencije (Fena) Ilija MusaFENA -
StoryEditor
mostar

Hina i Fena jačaju suradnju u cilju unaprjeđenja medijskog prostora

Piše fena  /  06.03.2024., 12:42h

Ravnateljica Hrvatske izvještajne novinske agencije (Hina) Branka Gabriela Vojvodić i zamjenik ravnatelja Federalne novinske agencije (Fena) Ilija Musa u srijedu su na sastanku u Mostaru razgovarali o jačanju suradnje u cilju zajedničkog rada, razmjene resursa, informacija i multimedijalnog sadržaja.

Rukovoditelji agencija izrazili su zadovoljstvo jačanjem već ostvarene suradnje, ističući da će zajednički rad i povezanost omogućiti pružanje relevantnih i objektivnih informacija svim korisnicima u regiji.

Suradnja, među ostalim, podrazumijeva dijeljenje vijesti, izvješća i analiza kako bi se poboljšala medijska pokrivenost i osigurale točne i relevantne informacije za korisnike navedenih agencija, kao i organizaciju edukacija, seminara i suradnje novinara s ciljem poboljšanja profesionalnih vještina i promicanja međusobnog razumijevanja.

Inače, ovo je jedna od mnogih značajnih suradnja Federalne novinske agencije koja je povezana s nizom vodećim agencija iz brojnih zemalja Europe, ali i svijeta.

Na sastsnku su sudjelovali i predstavnici kulturnih i znanstvenij institucija iz Mostara.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 00:24