StoryEditor

​HFC Zrinjski i Mostar SG Staklorad izborili polufinale Kupa BiH

Piše D  /  14.02.2019., 08:02h

U sklopu Kupa BiH HFC Zrinjski sinoć je gostovao kod KMF Beli anđeo u Brčkom. U izuzetno zanimljivoj i uzbudljivoj utakmici Plemići su slavili rezultatom 4:5 i tako se plasirali u polufinale Kupa BiH. Strijelci za Plemiće bili su Bošković, Ivanković, Vlaho i Suton 2 puta.

"Nastavili smo niz pobjeda i u Kupu BiH. Na neugodnom gostovanju u Brčkom naši su momci slavili 5:4 pobjedu. Ovom pobjedom protiv KMF Beli anđeo osigurali smo prolazak u polufinale ovog natjecanja. Igrač utakmice u našoj momčadi bio je Marin Suton koji je zabio presudne pogotke. Ovom pobjedom smo pokazali kako je rezultatska kriza iza nas. Prvobitni cilj je ispunjen a to je prolaz u 1/2 finale kupa. Čak smo uspjeli i odmoriti pojedine igrače tako da moramo biti zadovoljni. Utakmicu u Brčkom smo mogli i ranije riješiti u našu korist, ali na kraju se sve dobro završilo.Sad se okrećemo novom prvenstvenom ispitu, a to je utakmica u subotu u Sarajevu protiv ekipe Tanga", kazao je trener HFC Zrinjskog Nikola Tomičić.

U drugoj utakmici četvrtfinala aktualni prvaci Mostar SG Staklorad su protiv Salinesa opravdali status favorita i do pobjede stigli bez većih problema rezultatom 7:2. 

Preostala dva putnika u polufinale bit će poznata nakon utakmica Kaskada - Brčko Zdravlje i Jahorina - Centar.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 20:20