StoryEditor
premijer HNŽ-a

Herceg: Vlada HNŽ-a snažno je financijski i organizacijski stala uz projekt Mostarskog sajma gospodarstva

Piše fena  /  05.04.2022., 14:38h
Premijer Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg izjavio je u utorak na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru kako je Vlada HNŽ-a, kao i ranijih godina, financijski stala uz taj projekt.

"Raduje me što je ova prevrijedna mostarska, županijska pa i regionalna gospodarska priča oživljena nakon dvogodišnje prinudne stanke, uzrokovane korona-pandemijom. Kao i svih ranijih godina, Vlada HNŽ-a snažno je financijski stala uz projekt Mostarskog sajma gospodarstva, a osim što smo ga pomogli novčano i organizacijski, dali smo jak vjetar u leđa organizaciji Mostarskog ekonomskog foruma za koji želimo da preraste u sajamsku tradiciju", kazao je u izjavi za Fenu Herceg.

Premijer HNŽ-a najavio je i konferenciju ''Brendiranje turističke destinacije 'Južni Jadran – Dolina Neretve' i regionalno povezivanje'' koja će se održati u sklopu Mostarskog ekonomskog foruma.

"Upravo u sklopu MEF-a, sutra ujutro održavamo veliku konferenciju ''Brendiranje turističke destinacije 'Južni Jadran – Dolina Neretve' i regionalno povezivanje'' koju organiziramo zajedno s Ministarstvom turizma i sporta RH i Turističkim klasterom Hercegovine. S razlogom upravo naša značajna konferencija, na kojoj ćemo promišljati budućnost i razvitak našega turizma, otvara ovo prvo izdanje MEF-a, a naši impresivni panelisti imat će što kazati o ovoj, za nas i jug Republike Hrvatske, osobito važnoj temi", naveo je Herceg.

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 23:23