StoryEditor
Predsjednik Vlade Hnž

Herceg primio čelnike mostarskog Napretka

Piše desk  /  28.02.2023., 11:21h

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg primio je u utorak predsjednika Hrvatskog kulturnog društva "Napredak" – Glavne podružnice Mostar Miroslava Landeku i potpredsjednicu Napretka i predsjednicu udruge "Belcanto" Moniju Jarak Mikulić.

Zahvalivši Hercegu na kontinuiranoj potpori organiziranju Napretkovih kulturnih sadržaja, ali i potpori koju Vlada HNŽ-a pruža kulturnim događanjima u Gradu Mostaru i Županiji, Landeka ga je upoznao s aktivnostima i djelovanjem, kao i vizijama koje Napredak ima u skoroj budućnosti, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Herceg je ovom prigodom izrazio zadovoljstvo što su Mostar i HNŽ domaćinima nizu vrhunskih kulturnih zbivanja, među kojima svakako posebno mjesto zauzimaju ona koja organizira mostarski Napredak.

''HKD Napredak – Glavna podružnica Mostar spada među najbolje podružnice u velikoj napretkovoj obitelji. Vlada će nastaviti podupirati njihov vrijedan rad, s posebnim naglaskom na Napretkov tjedan kulture'', poručio je Herceg.

U znak zahvalnosti za ukupnu potporu, Landeka i Jarak Mikulić prvom su čovjeku županijske vlade ovom prigodom uručili prigodne zahvalnice.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 18:00