StoryEditor

Herceg na proslavi Dana Dubrovačko-neretvanske županije

Piše D  /  11.05.2018., 06:05h

Na početku obraćanja nazočnima na svečanoj sjednici Županijske skupštine, Herceg je čestitao svim žiteljima Dubrovačko-neretvanske županije Dan županije i blagdan njezina zaštitnika, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a. 

‘‘Vjeruj i imaj vjeru, riječi su koje su obilježile zemaljski život sv. Leopolda Mandića. Vi ste u ovih dvadeset pet godina koliko postoji Dubrovačko-neretvanska županija, ali i stoljećima ranije, imali i vjeru i jasnu viziju svoga razvoja koja je dovela do toga da je Dubrovačko-neretvanska županija danas jedno od vodećih kulturnih i gospodarskih središta Mediterana.

Radujući se vašim uspjesima, s ponosom podsjećam na naše prijateljstvo koje je mnogo duže nego što ove dvije županije postoje i izražavam nadu kako ćemo i dalje biti prijatelji kakvi jesmo,  a zajedničke aktivnosti nastaviti kao i do sada, uz puno uvažavanje i u interesu naših žitelja i našeg naroda‘‘, kazao je Herceg. Inače, pored predsjednika Hercega i župana Nikole Dobroslavića, nazočnima se obratio i Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora i Branko Bačić, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 11:40