StoryEditor
Kongres epp-a

HDZ BiH u Rotterdamu: "Medijski spinovi kojim bombardiraju bh. javnost očito su zasnovani na onoj dobro poznatoj u sarajevskoj čaršiji - 100 puta ponovljena laž, postaje istina"

Piše desk  /  01.06.2022., 18:21h

Kongres Europske pučke stranke (EPP) u Rotterdamu donio je, ako ne i spasio, europsku perspektivu Bosne i Hercegovine utemeljenu na Daytonskom mirovnom sporazumu, kazali su iz HDZ-a BiH.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Unitaristička politika potpomognuta medijskim Sarajevom doživjela je poraz unutar najjače političke obiteljii grupacije u EU parlamentu.

Usvojena hitna rezolucija o nužnosti izborne reforme u Bosni i Hercegovini dala je nadu za europski iskorak i ogroman motiv za nastavak borbe za ostvarenje potpune jednakopravnosti tri konstitutivna naroda i ostalih građana.

Medijski spinovi kojim bombardiraju bh. javnost očito su zasnovani na onoj dobro poznatoj u sarajevskoj čaršiji - 100 puta ponovljena laž, postaje istina. 

Ističemo da takvo što govori dovoljno o istima koji deplasiranjem i iskrivljavanjem činjenica nastoje ostvariti nastavak radikalne unitarističke politike zasnovane na diskriminaciji i nametanju političkih predstavnika - zaključili su iz HDZ-a.

Dnevnik.ba

07. svibanj 2024 17:52