StoryEditor
poznati glazbenik

Grašo uoči koncerta u Međugorju: Raduje me po prvi puta zapjevati u Herceg etno selu

Piše desk  /  22.06.2022., 11:01h

Publika iz ovih krajeva i ja se znamo jako dobro i jako dugo, i plan nam je dobro se zabavit, pivat i uživat." poručio je Grašo.

Iako je u ovoj godini pokorio cjelu regiju i nema gdje ga nisu zvali da održi koncerte, Grašo će u Međugorju pjevati po prvi put u svojoj bogatoj karijeri, što predstojeći koncert u Herceg Etno selu sigurno čini još čarobnijim i posebnijim.

I kao što Petar Grašo sam rado kaže, na njegovim se koncertima najbolje „uživa, zabavlja, voli i piva“, tako će biti i na spektakularnom koncertu na najljepšoj hercegovačkoj ljetnoj pozornici 27. srpnja.

"Raduje me što ću ovo ljeto po prvi puta zapjevati u Herceg Etno selu. Donosim najbolje od sebe, i vjerujem da će biti odlično! Publika iz ovih krajeva i ja se znamo jako dobro i jako dugo, i plan nam je dobro se zabavit, pivat i uživat." poručio je Grašo.

Jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora koji je u bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s mnogim vrhunskim glazbenicima, a dobitnik je i gotovo svih važnijih glazbenih nagrada u regiji. Ljubav prema glazbi mladi je Grašo razvio od najranije životne dobi, a karijeru započeo kao autor i kompozitor, ali i to odmah na velika vrata, za najveće domaće zvijezde poput Olivera i Doris. Nakon ulaska u grupu Magazin, u kojoj je svirao klavijature, upravo je Tonči Huljić ponajviše potaknuo mladog Grašu na pjevačku karijeru. I tako s pjesmom "Trebam nekoga", koja je i dan danas omiljena pjesma mnogih fanova, Petar kao debitant nastupa na Zadarfestu 1996. godine i preko noći osvaja srca domaće publike. Nakon toga, sve ostalo je povijest, a sudeći po uspjesima koje niže sa svakim novim singlom i euforiji koju izaziva među fanovima na svakom koncertu, ova, 2022. zasigurno je Grašina godina!

U Međugorje stiže nakon što je u rekordnom roku dva dana za redom rasprodao Arenu Zagreb, a odmah potom i splitsku Spaladium Arenu, Arenu u Skoplju i Križanke u Ljubljani, a pred njim je i veliki ljetni koncert u Areni Pula, dok ga krajem godine očekuje i koncert u beogradskoj Areni.

S obzirom da popularni Splićanin trenutno rasprodaje najveće koncertne dvorane širom regije, očekivano da će za njegov koncert u Međugorju biti povećana potražnja za ulaznicama.

Zato osigurajte čim prije svoje mjesto na predstojećem događaju, ulaznice se mogu kupiti na recepciju Herceg Etno sela, info pult Mepas mall-a, ili online putem sustava kupikartu.ba.

Partneri koncerta su: EP HZHB, Džajić-Commerce, voda Leda, i Lampica.

image

Najava koncerta Petra Graše u Međugorju

EP

Dnevnik.ba

21. svibanj 2024 22:21