StoryEditor
priče iz zagrebačke birtije

Glavaš poručio Šeksu: Pijanduro, gazio si me 18 godina lažima i montiranim sudskim procesima, ja ću tebe zgaziti istinom!

Piše desk  /  05.11.2022., 07:39h

Političar Branimir Glavaš obrušio se na Vladimira Šeksa s tvrdnjom da je Šeks u alkoholiziranom stanju kazao kako je s Glavašem u sukobu.

"Iz dobro obavještenih izvora (svjedoka) javljeno mi je kako je Vladimir Šeks u ponovo totalno pijanom stanju u jednom širem društvu u zagrebačkoj birtiji rekao, citiram:

'S Glavašem sam u sukobu i moram ga zgaziti!'. Jedan od sugovornika mu je na to rekao 'nećeš ti njega zgaziti, zgazit će on tebe'.

Vladimire Šeksu! Gazio si ti mene punih 18 godina lažima i montiranim sudskim procesima, ali ovaj puta ti javno kažem 'zgaziti' ću je tebe, ali istinom! Neće ti vrijediti ni korištenje čak tri (pra)stara telefona kojima se koristiš u 'povjerljivim' razgovorima sa pripadnicima kriminalne hobotnice, a kojima se ne može utvrditi lokacija i kojima je otežano tajno praćenje telefonskih razgovora od strane PNUSKOK-a, USKOKA, VSA, SOA-e i DORH-a.

Pijanduro, čim tvoj kompanjon Bajić konačno ode iz DORH-a, bliži se vrijeme tvoga 'gaženja'.

Prilog: Foto-nepoznatog HDZ-ovca-'Upišani Šeks'", napisao je Glavaš.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 18:33