StoryEditor

Evo što svjetski mediji pišu o pobjedi viceprvaka svijeta protiv Azerbajdžana

Piše D  /  22.03.2019., 08:03h
Hrvatska nogometna reprezentacija pošteno se namučila s Azerbajdžanom. Do 2:1 pobjede je stigla tek nakon preokreta, a pogodak odluke je zabio Andrej Kramarić u 79. minuti. 

Upravo njegovo prezime u svom izvještaju ističe BBC, koji u naslovu navodi da je ‘Krama‘ poštedio Hrvatsku od rumenjenja protiv 108. reprezentacije svijeta.

Marca, pak, u naslovu navodi da je napadač Hoffenheima zabio prekrasan gol i tako spasio svjetske doprvake, dok L‘Equipe ističe da se Hrvatska napatila u utakmici protiv slabijeg suparnika.

Da je Hrvatska imala teškoća s Azerbajdžanom primjećuje i La Gazzetta dello Sport u izvještaju, a slično navode i svi ostali svjetski mediji.

Primjerice, Slovaci, suparnici u skupini, u naslovima navode da je Hrvatskoj bio potreban preokret u lovu na trobod, a tijesnu pobjedu zapažaju i sljedeći suparnici, Mađari.

"Hrvatska teškom mukom svladala Azerbajdžan", u naslovu ističe Dnevni avaz, "Hrvati se spasili od sramote, svjetski doprvaci jedva svladali Azere", svojim čitateljima donosi Kurir, dok Mondo kaže sljedeće: "Hrvati izbjegli blamažu na Maksimiru". 

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 22:11