StoryEditor

Englezi o Kaliniću: Imao je reprezentativnu pauzu iz noćne more

Piše D  /  27.03.2019., 03:03h

Ovo je zanimljivo zato što je njegov klub, Aston Villa, inače iz Birminghama, pa ih još više zanima. Također, nije zanemarivo ni što je Hrvatska pobijedila Engleze u polufinalu SP-a, a to se još pamti itekako.

"Kalinić je pod teškom paljbom kritika s mnogih strana zbog svojih poteza protiv Mađarske. Prvo je pustio laganu loptu ispod ruke kod udarca Salazaija, a to je dovelo do toga da je većina njegovih suigrača digla ruke u zrak od razočaranja", ističu Englezi situaciju koju nije.lako vidjeti, ali zaista, nakon toga gola mnogi su rezignirano digli ruke razočarani Kalinićevom reakcijom.

"Nakon toga krivo je procijenio let lopte iz kornera, prvo krenuo pa stao, a lopta je na kraju završila u mreži nakon što se sretno odbila u visinu", bez imalo uljepšavanja Englezi pišu, pa zaključuju.

"Izbornik Dalić branio je svoju odluku i preuzeo odgovornost za postavljanje Kalinića na gol."

Navode da je Kalinić plaćen skoro osam milijuna eura prošlo ljeto, ali i da je izgubio mjesto na golu od Jeda Steera. Nakon toga Villa je proigrala, a Kalinić sada mora čekati priliku s klupe. 

Nažalost, što se reprezentacije tiče, šteta je već učinjena i poraz od Mađara ne može se izbrisati. Jasno, nakon ovakve kriminalne forme i ‘pacerskih‘ golova koje prima, Kalinić ne može više biti na golu reprezentacije, valjda je to jasno i izborniku koji mu je dosad čuvao leđa. 
Iako se čini da je još ostalo dosta vremena do susreta s Walesom, to će doći brže nego što se misli, a pobjeda je apsolutni imperativ u toj domaćoj utakmici, prenosi Direktno.hr.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 08:43