StoryEditor

Đoković o koronavirusu: Ne želim da me netko natjera da se cijepim

Piše D  /  20.04.2020., 10:04h

Osobno se protivim cijepljenju i ne bih htio da me netko natjera da se cijepim kako bih mogao putovati. Rekao je to Novak Đoković, jedan od najboljih tenisača svijeta, u razgovoru na Facebooku s nekoliko drugih srbijanskih sportaša. Svojim je riječnima iznenadio mnoge, a referirao se prije svega na najavljenu mogućnost obaveznog cijepljenja uoči putovanja, prenosi Večernji.hr.

- Ako ono (cijepljenje op. a.) postane obavezno, što će to značiti? Morat ću donijeti odluku. Imam neka svoj mišljenja o tomu i hoće li se ona mijenjati, ne znam. Hipotetski, ako se sezona nastavi u srpnju, kolovozu ili rujnu, iako to nije baš vjerojatno, razumijem da će cijepljenje postati obavezno kada izađemo iz karantene, a trenutano ne postoji cjepivo – rekao je srbijanski tenisač.

- Stvari definitivno neće biti iste i pitanje je kada će se vratiti u normalu. Ovo traje i trajat će možda još ovoliko, a možda i duže. Period koji ćemo svi iskoristiti dobro da promislimo kako nastaviti pristupati svojoj karijeri, profesionalnom životu... Za nas tenisače iziskuje mnogo putovanja. Po meni će to biti izazov broj jedan, apsolutno – rekao je srbijanski tenisač.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 19:45