StoryEditor
PREDSJEDNIK RS-a

Dodik: Sutra ćete uživo vidjeti što mislimo o nametanjima

Piše Desk  /  27.03.2024., 20:44h

"Samo djelomični pokušaj Europe da se izvuče iz ovog gliba, apsolutno može proizvesti prestanak europskog puta, ali to su oni izabrali i sada mogu to rješavati s ovim lažnim (Christianom Schmidtom)", naglasio je Dodik.

Milorad Dodik je rekao kako su predstavnici međunarodne zajednice trebali ozbiljno shvatiti dužnosnike RS-a kada su govorili da neće prihvatiti bilo kakvo nametanje. 

"Samo djelomični pokušaj Europe da se izvuče iz ovog gliba, apsolutno može proizvesti prestanak europskog puta, ali to su oni izabrali i sada mogu to rješavati s ovim lažnim (Christianom Schmidtom)", naglasio je Dodik za Srnu upitan da prokomentira odluku visokog predstavnika Christiana Schmidta da nametne izmjene Izbornog zakona. 

Predsjednik Srpske je rekao kako ga ne čudi što su Nijemci bili u tome, ali ga čudi zašto Britanci to podržavaju. 

"Sve je to licemjerno, ali u svakom slučaju ono što ćemo mi raditi i kako i što mislimo o nametanjima mogu svi zajedno gledati sutra u direktnom prijenosu", poručio je Dodik. Što se tiče "trojke" i njihovog likovanja povodom nametanja zakona, Dodik je rekao: "Moguće je da se pripreme druge". 

Dnevnik.ba

19. svibanj 2024 07:13