StoryEditor

Dodik: OHR je parazitska organizacija na koju je bačeno nevjerojatno mnogo novca

Piše D  /  23.04.2020., 06:04h

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je ‘‘da je ponašanje uposlenika Ureda visokog predstavnika najbolja potvrda da je godinama u pravu kada tvrdi da je OHR parazitska i nedobronamjerna organizacija, na koju je bačeno nevjerojatno mnogo novca‘‘.

"U trenutku dok se svi borimo da spašavamo živote ljudi, koji su napadnuti od realnog virusa, neko bi da se mi bavimo nepostojećim prijetnjama anonimnim službenicima jedne propale međunarodne firme", rekao je Dodik upitan da prokomentira zahtjev zaposlenih u OHR-u za dodatnim osiguranjem jer se "osjećaju nesigurno" zbog njegove izjave da je OHR neprijateljska organizacija za Srbe, prenosi Srna.

Dodik je rekao da je Valentin Inzko ‘‘za plaću od 24.000 eura mogao smisliti bolju pakost od zloporabe osoblja kome je nadređen‘‘.

"Četrnaest godina ponavljam stav o OHR i zanimljivo je da se nakon 14 godina neko osjeti ugroženim. Priča je toliko neozbiljna da se tu ne može mnogo što ozbiljno reći. Ako misle da će takvim ponašanjem mene natjerati da promijenim stav o ponašanju OHR-a, grdno se varaju", poručio je Dodik.

Podsjećamo, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić rekao je danas kako su on i Direkcija za koordinaciju policijskih tijela dobili zahtjev od OHR-a za povećanjem sigurnosnih mjera nakon izjave Milorada Dodika u kojoj OHR spominje kao neprijateljsku instituciju za Srbe.

Dnevnik.ba

27. svibanj 2022 09:00