StoryEditor
predsjednik rs

Dodik ljut na RTS: "Hvala vam za neprospavanu noć! Ispričavam se Novaku i obitelji Đoković ako sam ih povrijedio"

Piše desk  /  26.04.2023., 12:43h

Predsjednik RS-a Milorad Dodik se oglasio nakon što je kasno sinoć na internetu objavljen video u kojem vrijeđa Novaka Đokovića i njegovu obitelj.

"Mada su, mogu ti reći, malo su teški u pi**u materinu, uf... Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao - auuu... ciganija poprilična mogu ti reći. Oni suradnici njegovi, još izgubi u polufinalu...", rekao je Dodik prije početka emitiranja emisije "Oko" na Radio-televiziji Srbije.

Danas se Dodik oglasio i istakao da se "razočarao u Radio-televiziju Srbije".

"Gostujući u sinoćnjoj emisiji 'Oko' RTS-a iznio sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvijek. Moj odnos prema voditelju emisije Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Obitelj Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dijela Srbije koja ne može da im oprosti uspjeh", istakao je Dodik i dodao:

"Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočarenje u RTS. Nastavit ću da poštujem i uvažavam uspjeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cijenim njegovu obitelj. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjoj Luci.

Izvinjavam se ako je spekulativni prikaz na mrežama povrijedio članove obitelji Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da vjerujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovatelj Novaka Đokovića i kao tenisač i kao čovjeka, želim svu sreću njemu i njegovoj obitelji. Srđanu i Đorđu uspjeh u svemu", poručio je Dodik.

Dodik je za kraj poručio da njegov odnos prema obitelji Đoković neće moći da ugroze nikakva podmetanja i medijski neprofesionalizam.

"RTS je izgubila nekoga koji je, nažalost, mislio da ima nade za profesionalizam u medijima", istakao je Dodik.

Dnevnik.ba

20. veljača 2024 17:47