StoryEditor
Predsjednik Rs

Dodik izvrijeđao Đokoviće: "Teški su u pi*ku materinu... Kad uđeš u posao, ciganija poprilična"

Piše desk  /  26.04.2023., 10:06h

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik gostovao je na RTS-u u jednoj emisiji u kojoj je odgovarao na pitanja iz političkog spektra, no našao se na udaru javnosti nakon što su na internet isplivale snimke onog što je govorio prije početka emisije.

U trenucima dok još nije bio u eteru, Dodik je vrijeđao najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića i njegovu obitelj.

"Mogu ti reći, ovi Đokovići teški, u pičku materinu, ufff. Znaš, ljudi to doživljavaju na emocije, ali kad uđeš u posao, auu... Ciganija poprilična, mogu ti reći", rekao je Dodik u razgovoru s novinarom Gradimirom Papićem pred početak emisije.

Video je objavio Nebojša Vukanović, poslanik Narodne skupštine Republike Srpske, i napisao:

"Izgleda da smo uzaludno bacili 50 milijuna maraka na teniski teren, kabriolet arenu, Srpska open i dolazak Novaka Đokovića u Banja Luku, jer je Milorad Dodik večeras tako izvrijeđao Đokoviće da vjerujem zadugo neće doći u Banju Luku i Republiku Srpsku. Očito je bio neoprezan i svašta pričao u studiju RTS-a pred emisiju, pa je to neko u režiji snimio i potrudio se da ode u eter.

Dok su Novak Đoković i njegova obitelj bili u Banjoj Luci Dodik se nije odvajao od njih, a kad je turnir završio pokazalo se da nije bilo sve onako kako su kamere režimskih medija željele pokazati. Ostaje za vidjeti kako će Novak Đoković i njegova obitelj reagirati na uvrede Milorada Dodika, ali je izvjesno da je ova godina prvi i posljednji teniski turnir u Banjoj Luci i da su Dodik i Draško bacili 50 milijuna maraka narodnog novca kako bi se par puta fotografirali i kupili poene, a kad su se svjetla ugasila iza kulisa košpice su počele letjeti na sve strane jer očito da nisu svi zadovoljni raspodjelom plijena i javnog narodnog novca".

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 03:17