StoryEditor
"stanje nacije"

Dio gledatelja nije oduševljen Šprajcovom novom emisijom: "Odo´ pogledat´ Kesića jedno 10 klipova da dođem sebi"

Piše desk  /  21.05.2022., 07:22h

Ipak, bilo je i onih koji su Šprajcovim novim projektom oduševljeni. "Emisija za 10", "Svaka čast", pišu drugi na Šprajcovom službenom Facebook profilu.

Počela je nova emisija Zorana Šprajca, Stanje nacije. Šprajc je emisiju počeo s Crticama tjedna u kojima se dotaknuo Zorana Milanovića, a završio s iščuđavanjem glazbi koju slušaju mladi Hrvati.

"Bit će bolje idući petak, bar se tako nadamo", zaključio je emisiju, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama - tome se nadaju i neki gledatelji.

Forumaši tako i nisu baš bili blagi prema Šprajcu.

"Meni ovo ništa nije dobro", "Što je ovo? Dajem mu 5 epizoda. Maksimalno", "Koji užas", "Koji cringe. Kao Kesić i Primetime, ali loše", "Prvoloptaški humor i par puta reciklirane fore. Puno krađe s Facebooka i foruma. Jako loše. A Šprajc si je jako bitan", "Odo pogledat Kesića jedno 10 klipova da dođem sebi", "Bio mi je 100 puta bolji i zanimljiviji u Direktu. Ovo teško da ću pratiti idući put, možda samo upaljeno sa strane", "Prijedlog za RTL: Ukinute ovo i dajte Prime Timeu taj termin", pišu.

Ipak, bilo je i onih koji su Šprajcovim novim projektom oduševljeni. "Emisija za 10", "Svaka čast", pišu drugi na Šprajcovom službenom Facebook profilu.

Podsjećamo, Šprajc je s vođenjem RTL Direkta završio u veljači, a nakon toga je najavio novi projekt koji je nazvao Stanje nacije i koji će se emitirati petkom.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 21:16