StoryEditor

Dalić: Ne znam što će biti nakon Eura, htio bih se okušati u velikom klubu

Piše D  /  30.05.2021., 09:05h

Gostujući u emisiji Sport nedjeljom (SPTV), urednika i voditelja Ante Breke, hrvatski izbornik Zlatko Dalić pričao je, između ostaloga, o nadolazećem Euru ali i o svom Varaždinu, Luki Modriću, HNL-u, planovima za budućnost, piše Večernji.hr.

Gradnja novog stadiona, odnosno rekonstrukcija Maksimira, jedna je od najspominjanijih tema zadnjih tjedana. Doduše, ta priča traje godinama, a ništa se bitno nije promijenilo.

- Više se uopće ne želim zamarati tim stvarima, niti gubiti energiju. Pokušavao sam, vidio sam da nema koristi. Jer, kada se nije napravio nakon Rusije... - kazao je Dalić. 

Koliko će eventualni uspjeh, odnosno neuspjeh, utjecati na njegov izbornički status?

- Ne razmišljam o tome. Ugovor ništa ne znači, ako se ne osjećam sretno, ako nemam podršku ili rezultat... Dok god sam zadovoljan i dok god me ljudi iz saveza podržavaju, tu sam. Sve ostalo odlučit će Bog.  

Do kada će se baviti trenerskim poslom?

- Nikada čovjek to ne može reći. Ovo je stresan posao. Htio bih se okušati u nekom jakom europskom klubu da vidim mogu li ja to... Bez obzira, ponosan sam svojom karijerom, ostvario sam više nego sam očekivao... 

Cijeli razgovor pogledajte u videu:

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 23:07