StoryEditor

Daje 90 tisuća maraka godišnje asistentu koji će s njim putovati svijetom

Piše D  /  13.04.2019., 08:04h

Dvadesetšestogodišnji milijunaš iz Australije, Matthew Lepre nedavno je objavio oglas kako je u potrazi za osobnim asistentom koji će s njim putovati svijetom i za to primati visoku plaću. Rezultat? Na posao se javilo ukupno 40 tisuća ljudi, tako da Matthewu odabir neće biti lagan.

Mjesečno, Lepre zaradi oko 120 tisuća dolara vodeći internetske shopove, a asistent koji bi godišnje zaradio 52 tisuće dolara i uživao na luksuznim putovanjima, morao bi pomagati Matthewu u poslu.

 "Dobio sam preko 40 tisuća prijava iz cijelog svijeta. Veći broj prijava, njih 75 posto, šalju žene, a od njih neke su mi ponudile i brak“ – objašnjava ovaj uspješni Australac za Daily Mail. Najveći broj onih koji žele posao ima između 30 i 37 godina, a većinom se javljaju žene iz Australije. "Uglavnom oni koji se javljaju žele promjenu, i pokušavaju ne raditi od 9 do 5“ – pojašnjava.

Lepre trenutačno živi u vili na Tajlandu, a s obzirom na posao kojim se bavi, može raditi iz bilo kojeg kutka svijeta. Zato napominje kako je važno da osobni asistent ima valjanu putovnicu, s obzirom da će kroz godinu dana, vjerojatno seliti barem nekoliko puta. "Putovati a istovremeno raditi za mene je idealna kombinacija, a sad želim nekom pružiti mogućnost da iskusi takav život“ – objašnjava.

 U svakom slučaju, prijave su još otvorene, pa posjetite sljedeću stranicu, jer tko zna, možda bas vas idućih godinu dana čeka upoznavanje mnogih dijelova planete.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 13:37