StoryEditor

Čelnik Juventusa: Nisam siguran je li Mandžukić motiviran za ostanak!

Piše D  /  15.05.2018., 01:05h

Nogometaši Juventusa ovog su vikenda remijem s Romom (0:0) i službeno potvrdili naslov prvaka, što znači da su i četvrtu godinu zaredom uzeli duplu krunu, prenosi Večernji.hr.

Veliki je to uspjeh kakvim se nitko drugi iz Liga petice ne može pohvaliti. 

No, nema puno veselja za čelnike stare dame koji se već okreću sljedećoj sezoni. Zbog toga je pred novinare izašao generalni direktor Giuseppe Marotta, koji je dosta vremena posvetio i hrvatskim igračima.

- Juventusova ideja je da napravi kombinaciju mladog i starog. U usporedbi s nekim prošlim vremenima, trenutačno je naš ofenzivni dio momčadi na svjetskoj razini, može se čak usporediti i s Realovim, rekao je Marotta pa dodao:

- Bernardeschi i Dybala su mladi igrači, još nemaju ni 26 godina. Pjacu ćemo vratiti s posudbe, ali onda ćemo vidjeti kakvi su daljnji planovi. Što se tiče Mandžukića, on je sjajan igrač i zadovoljni smo s njim, ali nisam siguran je li dovoljno motiviran za ostanak u Juventusu. On ne igra na svojoj prirodnoj poziciji i moramo čuti njegovu stranu priče te zatim donijeti najbolju odluku. Ako mene pitate, mislim da će on ostati, zaključio je Marotta.

Dnevnik.ba
 

27. travanj 2024 07:42