StoryEditor

Bivši hrvatski nogometaš osuđen jer je krao ležaljke za plažu, stoliće i stolice

Piše D  /  28.04.2021., 10:04h

Osuđen je zbog toga što je 12. prosinca 2020. krao drvene ležaljke za plažu i stoliće i stolice. Tereti ga se da je iz hotela odvezao trailer slovačkih registracija na kojem se nalazio jet-ski, piše zadarski.hr

Tada je direktoru resorta koji je naišao rekao da ležaljke zapravo vraća, a kad je ovaj sa zaposlenikom izašao iz garaže, Modrić je opet ukrcao ležaljke i stoliće te pokušao izaći iz resorta. Zadržan je na porti i tada je morao vratiti stvari.

Isprva je naveo kako se ne osjeća krivim, a kasnije je promijenio stav i priznao krivnju, navodeći kako ne prihvaća imovinskopravni zahtjev oštećenika koji je postavljen u raspravi na iznos od 20.977 eura.

Zastupnik optužbe Igor Vulić izmijenio je prijedlog kaznenopravne sankcije predložene u optužnici, i to tako da je predložio uvjetnu osudu umjesto predložene jedinstvene bezuvjetne kazne zatvora u trajanju od jedne godine i četiri mjeseca.

Ovo se dogodilo samo tri mjeseca nakon što je bježao policiji po Zadru, vozeći brže od 200 km/h. Tada se odbio testirati na drogu, a u automobilu su mu pronašli kokain. Sutkinja Ksenija Bratković dosudila mu je jedinstvenu uvjetnu kaznu od jedne godine s rokom kušnje od pet godina.

Njegova nogometna karijera trajala je kratko. S 20 godina je iz Zadra prešao u Rijeku. Tamo je odigrao 21 utakmicu u pet sezona, a onda se vratio u Zadar i završio karijeru 2009. godine, piše Index.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 21:11