StoryEditor
Darko Milinović

Bivši HDZ-ov ministar o Ustavnom sudu: "Ne mogu vjerovati, tko je to jači od bilo čijih 76?"

Piše desk  /  20.04.2024., 10:21h

Darko Milinović, bivši HDZ-ov ministar zdravstva, a sada predsjednik stranke LiPO, također je komentirao zabranu Ustavnog suda Zoranu Milanoviću da bude mandatar ili premijer čak i ako podnese ostavku

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

TKO JE TO JAČI OD BILO ČIJIH 76 ? NEĆETE BITI VLASNICI MOGA GLASA ! ! ! !

Završio danas operacije rek‘o idem vidjeti na portalima ima li što novo? Kad ono udarna vijest. Mislim se eto Plenki(čini se bliže tome nego drugi) složio većinu.Reko dobro je da što prije imamo vladu.Čitam dalje-Milanović kršio Ustav,ok to se očekivalo da će Ustavni sud ponoviti.

Čitam dalje-ne može biti mandatar,pa i to znamo,što se ponavljaju?Hoću ugasiti portal i onda shvatim i ako dade ostavku ne može biti mandatar ! ! ! !

Ne mogu vjerovati.

Kada se situacija smirila kada napokon postajemo pristojni,uljuđeni evo Ustavnog suda. Ovakve odluke Ustavnog suda koji se stavljaju iznad Sabora vraćaju nas u kaljužu iz koje izađošmo bar u zadnja 3 dana.

Ejjjj suci Ustavnog suda.Vi bi bili VLASNICI svih glasova na ovim izborima bilo lijevih bilo desnih.NE DAM vam da odlučujete o mom glasu.(glasao sam za desnicu) To je moje i ničije više,a pogotovo ne vaše. To je moj glas koji samo oni za koje sam glasao,a ne Ustavni sud,mogu zlorabiti i razočarati me,a nadam se da neće. Prvi puta mi neugodno djela države za koju sam bio spreman,kao i mnogi,poginuti.

Molim Boga da se probudim,da to sve sanjam. O Bože nije san,zbilja je,a ja u takvoj zbilji koja bi bila VLASNIK naših glasova(i desnih i lijevih i liberalnih i zelenih...) ne želim živjeti,sram me je.

Hej prijatelji iz DOMOVINSKOG,(i ostali) na ovo MORATE reagirati upravo radi Domovine i onoga što predstavljate. TKO JE TO JAČI OD BILO ČIJIH 76?

Dnevnik.ba

17. svibanj 2024 16:23